The story of us.

2011-03-31 Kl: 20:35:38
Allmänt | Kommentera (0)
Hejsan på er!

Har sedan förra inlägget hunnit sova och fått i mig lite mat. Mycket mer har jag inte gjort. Ligger i soffan och glor på grymt dåliga tv program. Tycker lite lite synd om mig själv. Hihi. Har kollat på Halv åtta hos mig som jag verkligen älskar! Det är så bra. Mår i alla fall lite bättre nu efter en tablett. Tvekar på om det blir någon skola imorgon. Det är ju trots allt bättre att stanna hemma tills man är helt frisk.
Ska ta mig en iskall piggelin nu, så skönt för halsen.

Later xx



Ph; mina fina pez

Det är väl aldrig försent...?

2011-03-31 Kl: 14:34:28
Allmänt | Kommentera (0)

Tror inte det. Inte i detta fallet, därför skriver jag. Efter ett långt uppehåll.

Igår Onsdag fick jag öroninflamation. Det är inte så skönt. Fick även feber så det blev ingen skola för mig idag. Har yrsel, knasigt. Är sjukt ansträngande att bara trycka ner tangenterna så jag förstår inte ens varför jag skriver nu. Men vädret suger, snöade inatt och spöregnar det. Vill till Spanien nu!!!! Åker i mitten av Juli. Med min fina Kristin, Pappa & Syster. Ska bli så sjukt underbart. Längtar som fan. Hoppas på att febern inte är så långvarig så jag kan träna igen.

Jenna tipsar - när du är sjuk.

Drick mycket vatten

Försök äta som vanligt

Vila mycket

Ansträng inte kroppen


all my life

2011-03-19 Kl: 16:47:57
Allmänt | Kommentera (0)
Hejsan!

Har inte hunnit uppdatera de senaste dagarna. Igår hade jag i alla fall en grymt bra dag. Efter skolan drog jag till min finaste thilla. Prata en massa och spelade go musik. As härligt. Drog hem vid sex och käka tacos med pappa o josse. Gott. Tog sedan bussen till linda med kristin. Satt och tjöta & hade svin bra. Tog bussen hem halv ett. Kicki nanade hos mig. Nu ska jag greja lite med massa jobbig skit. Sen ner till stan och träffa krisitn igen. Bra dag ändå. Puss



blondinrobban, hur charmig är inte min pappa ! <3

Godnatt.

2011-03-16 Kl: 22:24:35
Allmänt | Kommentera (0)
Go' kväll på er!

Ska precis sjunga igen solosångläxorna en sista gång sen blir det natta för mig. Är sjukt trött trots att jag inte somnat förns ett det senaste. Men det är väl lika bra att man kommer i säng tidigt så man kan komma upp lite tidigare. SOOOFT. Jaja får la lägga på ett kål.

Puss & kram!

Glee

2011-03-16 Kl: 20:26:37
Allmänt | Kommentera (0)








Hej!

Sitter och pluggar på mina solosångsläxor. En utav dom ovanstående, så fin är den. Mhm :)
Idag har jag varit i skolan lika kul som vanligt. Har även bubblat i min stora jacuzzi! Härligt som f*n. Igår var det gospel skit trevligt övade inför vårat uppspel i Lindvedens kyrka.
Imorgon är det torsdag och jag har inget planerat tänkte ta dagen som den kommer o kanske träffa thilla?
We'll see.

LATER XX

femtonde mars

2011-03-15 Kl: 12:39:56
Allmänt | Kommentera (0)
Hej bloggen!

Än så länge har inte speciellt mycket hänt. Har typ käkat frukost och suttit på trappen med en kaffe o göttat mig i solen. Mega härligt väder. Tänkte att jag skulle ta mig en jogging tur på min hederliga runda. Man får pass på när solen är framme. Annars ska jag till banken och sätta in lite pengar, sen ska jag på gospel ikväll.

Ha en fin dag min kära läsare!






One day you'll get sick of
saying that everything's alright
And by then I'm sure I'll be pretending
Just like I am tonight

Supergirl

2011-03-14 Kl: 20:37:19
Allmänt | Kommentera (0)
Hejsan på er! Måste vara helt flippad, har som sagt pluggat ihjäl mig till naturkunskaps provet & kan allt utantill kommer till lektionen i tid riktigt taggad för första gången så säger läraren att provet är 4 april alltså om två veckor. FAAAAAAA*****N!  Har alltså suttit hemma hela helgen i ONÖDAN. Fast egentligen vart det ju bra. Nu behöver jag inte plugga lika mycket. Men ändå :(
Dagen har varit grym har börjat gå med posetiv inställning till skolan och vipps så känns det mycket roligare! Så kan faktiskt säga att jag är lite lite lite bekymrad över att vi har studiedag imorgon för jag missar min gitarr med bästa Ola. Damn. Jaja, sånt kan det va.
La ett bud på ett par helt nya skullcandy hörlurar på tradera och jag vann dom. Jenna gets one point! Ass snygga är dom, me liiiiiike.



In love *....*

you have to go and leave me, don't make it so hard...just run.

2011-03-13 Kl: 22:35:27
Allmänt | Kommentera (0)
Godkväll på er.

Imorgon är det måndag, känns bra. Träning, sola. Maxat. Saknar min otroligt fina kristin! Och jag vill ha sommar.
Fast snart ska jag sova så de får jag la drömma om. Ha det gott. Godnatt.

Study

2011-03-13 Kl: 19:53:48
Allmänt | Kommentera (0)
BLÖÖÖÖÖ! Har fan pluggat hela jävla dan nu och det känns som att inget fastnar hur mycket jag än läser. Skiter på det provet. Men jag måste klara det! Måste...-.-
Får la antagligen ligga uppe hela natten och plugga. Lika bra, kan ändå inte sova om nätterna. :-)
Imorgon efter skolan ska jag träna & sola. GILLAS. Göra något annat än att plugg. På tisdag har vi studiedag. ÄLSKAS! Haha nej jag är flummig trött o sleten. Hajdo.

krezip

2011-03-13 Kl: 16:58:59
Allmänt | Kommentera (0)


All my life



sweet goodbyes



Don't crush me

-
Grym chey detta! As nice låtar och as nice röst. Diggar henne, mega mö.
Dagen har bestått av plugg och kaffe. Naturkunskaps prov imorgon. Lär ju få G i alla fall så som jag har pluggat.
Uppdateringen kommer va rätt dålig, vilket ni antagligen redan märkt. Men jag uppdaterar ikväll iaf♥
Kram

jag och min kära kaffe kopp.

2011-03-12 Kl: 14:40:19
Allmänt | Kommentera (0)

hEllO.

Har än så länge inte gjort något speciellt. Bara suttit framför tvn är sååå otroligt slö. Känns typ som jag bara vill lägga mig ner och dö. Fast nä, de ska jag inte. Är bara slöö. Ska snart ta mig en go dusch sedan äta middag med pappa. Senare ska jag och ta mig en kopp med goa brudar. Lär ju bli awesome alltså.
Ni får ha det så bra så länge. Puss


baby i can see your halo

2011-03-11 Kl: 22:23:55
Allmänt | Kommentera (0)

Go kväll på er babes!

Vad gör ni denna fredagskväll? Själv lyssnar jag på mega goa mumford and sons & kollar runt lite på nätet.
Har bara ett arbete klart nu som ska in. Sen ska jag plugga matte och Naturkunskap. Funderar på att ta det imorgon alltså. Rejält trött på plugg just nu.
Snart kommer gosiga mammsen hem då ska vi natta hästarna sen blire nog en film eller nått.

Kollar i det nya nummret av elle som kom hem på posten idag, blir nog att drömma sig bort med den och en femte kopp kaffe tills mamma kommer. PEACE


Fuckin perfect!

2011-03-11 Kl: 18:58:18
Allmänt | Kommentera (0)
Det är något jävla fel på dig bruuuuden. Du måste alltid ha någon att käfta med va? Du måste ha någon att kunna kalla fitta och hora? För att dölja din egen sanning bakom allt smink. Du snackar om mogenhet? Hur kan man kalla sig mogen när man kallar folk för sånna ord? Hur orkar du ens lägga ner tid på att bråka med folk hela tiden. Du är så jävla osäker på dig själv, eller det måste du va? Hur kan det annars glädja dig att tracka ner på andra. Folk du inte ens själv känner. I grunden är det du som är omogen rent ut sagt jävligt löjlig. Lilla gumman du hotar att slå ner mig, att du ska knäcka käften på mig. sÖTNOS lycka till det räcker att jag lägger handen på dig så tippar du baklänges.


Hej på er!
Var tvungen att skriva av mig lite.
Igår hade jag en underbar kväll med Emilia, Johanna, Annisen & Kristin. Så underbara är ni. Var hemma runt halv tolv efter en tripp till Hjärtum oxå.
Idag hade jag sovmorgon till tjugo i elva. Gött eller vad. Två lektioner sen slutade jag. Stannade doc kvar i skolan tills halv fyra...fråga inte varför..
När jag kom hem dammsög jag och skura, viktig information. :)
Nu pluggar jag för fulla muggar. Ligger lite efter så det behövs. Är redan klar med 3 uppsatser.
Måste fortsätta, hejdå♥

you are like music to my ears

2011-03-10 Kl: 12:30:39
Allmänt | Kommentera (0)



ph; weheartit

Hejsan gullfjun.

Har engelska och arbetar med ett power point project om madame tussauds. Det är nice.
Idag blir det lite mer plugg måste komma ikapp en del. Men det är bara att köra. Josse ska till lipz för nedräkningen o supa. ORÄTTVIST. Haha vill oxå ta studenten o så.Men nä nu måste jag fortsätta med arbetet.
Kram

äntligen dator!!!! * överlycklig *

2011-03-09 Kl: 23:23:54
Allmänt | Kommentera (0)
Hejsan på er!

Riktigt längesedan nu. Har saknar att blogga nått så otroligt! Men nu kör vi igång igen. Dagen har varit underbar. Skrev prov 4 timmar hål sen en rolig GeMu och en grym ensemble lektion. Livet leker och jag är lycklig.
Saknar min kicki. Kicki och Anna Panna är dom bästa i hela mitt liv! lOve you.
Ska öva på solosång lite nu, väldigt lite. Efter det dusch och till sist ska jag sova. Gott.

Ha det bra!<3


jeg er busig.

   
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!

                          RSS 2.0