Valborg

2011-04-30 Kl: 13:37:09
Allmänt | Kommentera (0)

Hej på er!

Har haft den värsta natten/morgonen i mitt liv. Har legat och skrikit som en jävla idiot för jag har sån jävla mensvärk. Måste verkligen gå och kolla upp det för det gör ont som fan. Det är som någon sticker en kniv i magen o gör sönder mig, helt sjukt.! Ikväll blir det i alla fall att åka till min faster och feeeeesta! Ska bli grymt!
Vad ska ni göra? Uppdaterar nog inte så mycket mer ikväll. Ha det bra!

SKÅÅÅÅÅÅL!


Nitendo 64.

2011-04-29 Kl: 19:56:47
Allmänt | Kommentera (0)
Tjenare!

Sitter hemma hos Annisen och spelar nitendo. Eller ah spelade, jag förlorade hela tiden så det var inte kul :( Skit spel. Annars händer inte så mycket sitter och lyssnar på kickis & Annas skrik och svärdommar. Haha dör lite. Så arga dom är.

Later :*

Du blev vuxen så fort.

2011-04-29 Kl: 16:23:55
Allmänt | Kommentera (0)
Hejsan på er godingar!
Ska snart ta bussen till stan för att tillbringa kvällen hemma hos Anna. Skolan gick fort idag, har vart as trött hela dagen. Kanske för att jag inte somnade igår..
Valborg imorgon? Ska ni göra något speciellt?

DAGENS OUTFIT:


Hela bilden är ju så söt, speciellt toan <3

Rupert Grint, Min man!

2011-04-28 Kl: 18:17:14
Allmänt | Kommentera (0)
Ni kommer aldrig tro att detta är sant men jag Jennifer Gustafson i lilla trollhättan träffade på Rubert Grint igår, Pratade med honom och tog kort. Dock fick jag vara fotograf han såg ut att ha så bråttom så jag ville inte störa. Hatar sånt. Men fattar ni hur coolt detta är?!?!?!?! Jag har pratat med RRubert Grint. Helt Sinnes jävla awesome.¨Åh den snygge har gjort mitt liv tror jag. Han är sjukt snygg IRL JAG VILL HA HONOM!!!!!



Så fina är dom, mina kömpisar.


Varför är du så tyst?

2011-04-25 Kl: 21:40:19
Allmänt | Kommentera (0)
God kväll! Har pluggat hela kvällen känns det som. Är otroligt trött och har mega huvudvärken. Ser inte direkt fram emot att gå till skolan imorgon. Skulle hellre ligga hemma och sola o ha det gött. Ska snart hoppa in i duschen så jag har det gjort. Det skulle ju inte förvåna mig om jag skulle försova mig imorgon.
Jaja nog snackat. Hörs imorgon. Godnatt.

Strawberries

2011-04-25 Kl: 11:57:21
Allmänt | Kommentera (0)
Hej goingar!

Vaknade för ett bra tag sedan, har hunnit äta frukost, massa jordgubbar & kelat med min gose. Underbart. Josse fick åka o jobba vi som planerat att umgås idag. Suuuuurt. Jaja mer tid till plugg, vilket jag behöver. Har äntligen skickat iväg min beställning. Vi får se när den dyker upp. Ha det bra goingar.




Summerbreeze-johnossi

2011-04-24 Kl: 21:57:27
Allmänt | Kommentera (0)

Nu är det bara en dag kvar på lovet. Det känns förjäkligt! Har varit rena sommar vädret nästan hela veckan! Helt fantastiskt. Saknar kärlek. Saknar mina fina vänner. Vill till spanien. Åhh. Mitt humör har varit helt upponer idag, sjukt. Skulle vilja sova i en hel vecka i streck. Eller åka iväg bort långt bort, utan någonsomhelst teknik & bara vara för mig själv. Har annars idag pluggat, städat & haft en mysig kväll med grillning här hemma :) Ganska nice.
Har bestämt mig för att kolla på parlamentet hela natten och bara skratta skratta skratta.
Tänker färga håret rött. Ska beställa hem mina bikinisar ikväll! Äntligen.

Vi hörs!


once a failure, always a retard


Påskafton

2011-04-23 Kl: 13:13:29
Allmänt | Kommentera (0)
Glad påsk på er allesammans? Vad händer ikväll?
Själv ska jag hem till min Goa farmor med min underbara släkt och fira lite med go mat. Annars vet jag inte.
Annars händer det inte så mycket , jag har rensat strumpor och käkat frukost. Har inge mer att skriva. Ha det brau nu<3

all star

2011-04-22 Kl: 21:22:59
Allmänt | Kommentera (0)

Collage by me.
fin fina saker, från monki och converse. Dessa ska bäras i sommar, bl.a på skolavslutningen.


Hejsan bloggen! Har varit en otroligt vacker dag idag! För att inte prata om igår. Gårdagen spenderades med Linda & Kicki. Det var otroligt bra. Åkte till sjölanda för lite mys med jordgubbar, kaffe &gitarr. Var väldigt varmt. Vi hade vattenkrig och vi tog årets första dopp. Kallt som f*n. Åkte mopped hem i alldeles för blöta kläder. Men men, kicki nanade hos mig, kollade på Parlamentet filmer tills vi somnade, mys!
Idag när jag och kicki vaknade käka vi frukost och pratade om våran resa till spanien. Ska bli fett najs. Sen gick vi ut en stund, spelade kort o lite så.
Kicki drog runt ett. Tvättade massa tvätt, Pluggade. Solade. JA, det var vad jag gjorde tills farmor kom på middag hos oss. Pappisen hade gjort mega goda fläskfilen med pommes o bea. Mumma! Sen åt vi jordgubbar.:)
Sitter nu med hela familjen och kollar på King kong. Typ miljonte gången man ser den. Haha
Hörs kanske senare, eller imorgon. Glad påsk på er i alla fall.♥

no boy can make me feel like you'

2011-04-21 Kl: 14:04:18
Allmänt | Kommentera (0)
Hejsan bloggen!

Sitter på altanen på framsidan & käkar lunch! Väldigt mysigt skulle dock vara rätt mycket mysigare om inte vägfuckingverket hade bestämmt att 45:an skulle byggas om så att dom hugger ner all våran skog! Plus att dom jävlarna åker runt i grymt högljudda maskiner! Tillomed jag som är döv på ena örat hör dom, åh! I helgen när dom har ledigt ska jag nog gå till deras maskiner och knipsa av några slangar så man slipper höra dom.
Väntar på Linda och Kristin som ska komma hit. Tänker bjuda på mina egengjorda goa lattar! :) Det gillar dom nog. Ska nog ringa o be linda köpa med sig jordgubbar!

LATER XX



sJUK

2011-04-20 Kl: 12:02:39
Allmänt | Kommentera (0)
Hej bloggen!
Har fått feber & har världens hosta. Hur förvånade är ni?!?!
Tredje veckan gillt som jag är sjuk nu, börjar bli äckligt trött på det! Dessutom är det lov och jättte fint väder.
Suger balle rent ut sagt! Mamma har cyklat till frissan & Jossan är och inhandlar sin studentklänning. Grymt snygg är den. Sitter själv och kollar lite klänningar, orkar inte klä upp mig mega mycket jag menar. Vi ska sitta i en aula i typ några timmar? Men jag har hittat en väldigt enkel klänning som oxå är väldigt söt. Funderar stark på att köpa den till skolavslutningen.

Så här ser den ut-

från monki.

SÖNDAG

2011-04-10 Kl: 14:11:25
Allmänt | Kommentera (0)
Hej bloggus.
Har inte uppdaterat, fast det har ni ju nog märkt. Eller det LÄR ni ju ha. Ellerhur kIckan? ;) haha
Fredag var en sjukt härlig grill/tjej kväll med Kicki,Anna,Linda, Emilia, Dea & Mirre. Goaste bruttorna asso.
Gryyyyyymt var det goingar!
Kickan sov över och på lördan vakna vi typ runt tolv, ah eller jag då. Vi käka frukost, spela gitarr o till sist ut i solen ett tag. Sen åkte hon hem. Pluggade en del. Linda kom, vi åkte moppe till Sjuntorp o satte oss på snigelberget. Rätt dött. Åkte till sjölanda, där satt nåra o grilla. Va där en stund sen åkte jag hem och plugga lite till ,,, -.-
Idag vaknade jag av att pappa hade gjort frukost. Mega Gött väder är det & jag har hängt upp tvätt, tvättat & städat hela gården. Snart blir det duschen och sen ska jag bege mig mot staden för att träffa kickan, LInda & kanske ngra fler? :)
Nu har jag tjötat tillräckligt-
Later xx

Fredag som bara fan

2011-04-08 Kl: 11:29:21
Allmänt | Kommentera (0)
Cha lååå!
Sitter i skolan och har svenska. Jobbar på en bokredovisning..men jag har inte läst boken. Det är nice!
Får ta och läsa den i helgen. Slutar grymt tidigt idag och sen blir det grillning med dom bästa flickorna @ Lindas place.
Lär ju bli toppen, vädret är soligt o fint!
Hörs hemma!

eminem<3

2011-04-07 Kl: 17:29:38
Allmänt | Kommentera (0)
Hejsan på er!
Hur är det med er?
Själv är det bara bra. Ska gå till skolan imorgon. Äntligen!!! Var ute och fick lite frisk luft förut. Det behövde både jag o vovven. Imorgon ska det grillas med fint folk. Hoppas vädret håller i sig bara. Där lär det ju bli bra.
Har matte prov imon, känns sådär. Men men ha det bra så länge! :)



Du är kärlek. ily

Welcome to my silly life

2011-04-06 Kl: 20:27:39
Allmänt | Kommentera (1)


Har typ inget att skriva. Därför får ni en grymma låt istället.

Hörs imorgon! PUSS :D

   
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!

                          RSS 2.0